VIJESTI / CRNA KRONIKA

PU KARLOVAČKA

Vozačica (28) ide u zatvor jer je auto natrpala s više osoba nego što je dozvoljeno i vozila djecu bez sjedalica, to joj nije prvi prekršaj u prometu

Vozačica (28) ide u zatvor jer je auto natrpala s više osoba nego što je dozvoljeno i vozila djecu bez sjedalica, to joj nije prvi prekršaj u prometu
PIXSELL

U vikend akciji najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 45-godišnjeg vozača osobnog automobila u Karlovcu, a iznosila je 2,79 promila.

Policija je na području cijele PU karlovačke i proteklog vikenda bila u akciji hvatanja prekršitelja u prometu i opet su se njezini službenici prilično napisali kazni.

Kako kažu, tijekom vikenda je utvrđeno 259 prekršaja, a od toga se 14 prekršaja odnosi na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, 73 na prekoračenje brzine kretanja vozila, 28 na nekorištenje sigurnosnog pojasa te 24 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.
 
- Policijski službenici su u subotu 4. prosinca na području Karlovca kontrolirali 28-godišnjakinju za koju su utvrdili da upravlja osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje. Također su utvrdili da je prevozila više osoba nego ima ugrađenih sjedala, a koje nisu bile smještene u posebnoj sigurnosnoj sjedalici. S obzirom da se radi o višestrukoj počiniteljici prekršaja jučer je uz optužni prijedlog dovedena na nadležni Općinski sud koji joj je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 32 dana, novčanu kaznu od 1300 kuna i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, izvijestili su iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U vikend akciji najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 45-godišnjeg vozača osobnog automobila u Karlovcu, a iznosila je 2,79 promila. Najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila je 93 km/h na državnoj cesti DC 1, na dijelu prometnice gdje je ograničenje 70 km/h.

Izdvojeno


Reci što misliš!