VIJESTI / CRNA KRONIKA

PU KARLOVAČKA

Karlovačka policija u 24 sata bilježi sedam kaznenih djela, "prometnjaci" uhvatili još jednog pijanog vozača, po Karlovcu se vozio s 1,7 promila

Karlovačka policija u 24 sata bilježi sedam kaznenih djela,

Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, navode u policiji.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, a dogodile su se i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom, izvijestila je je jutros karlovačka policija u svom redovnom izvješću o stanju sigurnosti.

Jedno od kaznenih djela koje je postalo predmet istrage je krađa u radni stroj u karlovačkoj gradskoj četvrti Turanj. Nepoznati počinitelj je jučer, kažu u policiji, provalio u radni stroj trgovačkog društva i otuđio gorivo. Materijalna šteta je veća od 900 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Policijski službenici su jučer u Karlovcu utvrdili da teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,74 promila upravlja 32-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, navode u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!