VIJESTI / CRNA KRONIKA

UŽAS U IVANCU

VIDEO Policajac koji je ubio partnericu pa sebe, doznajemo, nedavno je prošao psihološko testiranje

VIDEO Policajac koji je ubio partnericu pa sebe, doznajemo, nedavno je prošao psihološko testiranje
PIXSELL

Kako neslužbeno doznajemo, on je prije tjedan dana prošao redovito psihološko testiranje

Vijest o ubojstvu i samoubojstvu dvoje policajaca šokirala je stanovnike Ivanca. Tragedija se dogodila u stanu, a prema dosadašnjim informacijama 30-godišnji muškarac je ubio svoju 45-godišnju partnericu i sebi oduzeo život. 

Očevid je završen kasno sinoć, a kako doznajemo policijski službenik je prošlog tjedna prošao psihološko testiranje. Da se ovdje dogodio strašan zločin, ne da se naslutiti. Iza vrata hici su se čuli jučer oko 13:30. Dvoje djelatnika varaždinske policije više nema.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Jako smo potreseni što se toga tiče, poznajem ih oboje. Dobri su bili susjedi. Zajedno smo trenirali pet godina borilačke vještine. Tako da ne bi pričao o tome. Šok na Uskrs'', izjavio je Ivica iz Ivanec. 

''Pa to je samo po sebi uznemirujuće, uznemiri svakog normalnog čovjeka. Uopće ne znam što bi rekla. Dolazak policije pred zgrade nije neka svakidašnja stvar tako da... Poslije premotavaš film, razmišljaš kako se to dogodilo i zašto'', rekla je Zrinka Sever iz Ivanec. 

Očevid je trajao do 21 sat. U županijskom državnom odvjetništvu ni danas ne otkrivaju detalje.

''Državno odvjetništvo će izdati potrebne naloge za dokazne radnje, provest će se obdukcija, izdat će se nalozi za pretrage i potrebna vještačenja, kako bi u potpunosti rasvijetlili sve događaje koji su se tada u stanu događali'', kazao je Darko Galić, zamjenik državne odvjetnice u Varaždinu.

Ubijena je radila u graničnoj policiji, a njezin izvanbračni partner u interventnoj. Kako neslužbeno doznajemo, on je prije tjedan dana prošao redovito psihološko testiranje.

Osim ljubavnih problema, okidač za ovaj zločin mogao je biti stres i posao koji obavljaju, smatraju neki psihijatri.

''I sad zamislite kada netko ima profesiju u kojoj ima posla sa psihičkim krizama u kojima ljudi ne upravljaju svojom voljom i namjerama, nego su vođeni idejama bijesa i osvete, vjerojatno se nešto od toga dogodilo djelatnicima policijske postaje varaždinske i dogodila se jedna velika tragedija'', komentirao je neuropsihijatar Ivan Urlić. 

Ni policija ni stanovnici Ivanca ovakvo što ne pamte.

''To su mladi ljudi, na našem području takvo što se još nije dogodilo i još da su policijski službenici. Sudbina ne bira, nešto teškoga moralo se desiti'', rekla je Mira Lazarević iz Ivaneca. 

Što se točno dogodilo, Državno odvjetništvo trebalo bi reći sutra. Lani je ubijeno 14 žena, a ove godine već pet.

Izdvojeno


Reci što misliš!