VIJESTI / CRNA KRONIKA

SUD JE REKAO SVOJE

Ponovo pijan za volanom iako mu je vozačka ukinuta! 37-godišnjak uhvaćen u Dugoj Resi, ekspresno ide u zatvor

Ponovo pijan za volanom iako mu je vozačka ukinuta! 37-godišnjak uhvaćen u Dugoj Resi, ekspresno ide u zatvor
PIXSELL

Sud mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

Dolijao je još jedan višestruki prekršitelj prometnih propisa, tzv. recidivist. Iako je još prije ostao bez vozačke dozvole koja mu je čak i ukinuta, opet je sjeo za volan automobila i to pijan. Nakon što se otrijeznio u policiji, doveden je na Općinski sud u Karlovcu.

- Jučer 5. svibnja na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je višestruki počinitelj prekršaja. Naime, radi se o 37-godišnjaku koji je 4. svibnja zaustavljen u Dugoj Resi, a za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,90 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta, kažu nam u policiji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Vojniću. Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, kažu nam u policiji. 
 

Izdvojeno


Reci što misliš!