VIJESTI / CRNA KRONIKA

NALET VOZILA

Na D-1 kod Karlovca teško ozlijeđen djelatnik službe koja je kosila travu - na njega naletio automobil, Slovencu kaznena prijava

Na D-1 kod Karlovca teško ozlijeđen djelatnik službe koja je kosila travu - na njega naletio automobil, Slovencu kaznena prijava
foto ilustracija - PIXSELL/KAportal

Uslijed neprilagođene brzine državljanin Slovenije je dijelom vozila udario u 46-godišnjeg djelatnika koji je provodio fizičku regulaciju prometa zbog košnje trave, izvijestila je policija.

U naletu automobila na Državnoj cesti D-1 u mjestu Brezova Glava kod Karlovca teško je ozlijeđen 46-godišnjak.

Policija nam javlja da se radi o djelatniku službe zadužene za košnju trave uz državnu cestu. Nesretni djelatnik je provodio fizičku regulaciju prometa dok su njegovi kolege kosili, dok na njega nije naletio automobil i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka upravljao je 69-godišnji državljanin Slovenije te uslijed neprilagođene brzine dijelom vozila udario u 46-godišnjeg djelatnika koji je provodio fizičku regulaciju prometa zbog košnje trave, izvijestila je policija.

Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, a uz ovu dogodile su se još dvije prometne nesreće. U jednoj je bilo ozlijeđenih, srećom tek lakše, dok je u drugoj nastala materijalna šteta. 

Izdvojeno


Reci što misliš!