VIJESTI / CRNA KRONIKA

LOPOVI U FORMI

Serija provala i krađa! Na meti lopova kafić, auto i kombi, bicikli, "popaljen" kotao za rakiju, pa čak i mlin za žito

Serija provala i krađa! Na meti lopova kafić, auto i kombi, bicikli,

Jučer je 35-godišnjak prijavio da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. svibnja u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, provalio u vozilo pravne osobe, karlovačkih registarskih oznaka i otuđio razni alat.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 11 kaznenih djela, kao i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin), javlja nam jutros policija.

Dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer je zaprimljena prijava 37-godišnjaka da mu je u razdoblju od 6. do 7. svibnja nepoznati počinitelj iz zgrade u Karlovcu otuđio bicikl. Ujedno s 9. na 10. svibnja nepoznati počinitelj je iz dvorišne zgrade u Karlovcu otuđio bicikl te provalio u osobni automobil 18-godišnjaka i ukrao torbicu s električnim materijalom, alatom i novcem, izvijestili su iz policije.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7.000 kuna. No to nije sve.

Nepoznati počinitelj je u noći 10. svibnja provalio u ugostiteljski objekt u Tounju i iz njega ukrao novac.

Jučer je 35-godišnjak prijavio da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. svibnja u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, provalio u vozilo pravne osobe, karlovačkih registarskih oznaka i otuđio razni alat. Materijalna šteta veća je od 22.000 kuna.

- U razdoblju od 3. do 10. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u gospodarske objekte 68-godišnjakinje na širem području Slunja i otuđio ložište rakijskog kotla, mlin za žito i metalnu konstrukciju stola. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, kažu još u policiji. 

Izdvojeno


Reci što misliš!