VIJESTI / CRNA KRONIKA

PREKRŠAJNI SUD

Incident na kolodvoru u Karlovcu! Otac i sin čekali majku, ona iz vlaka izašla s ljubavnikom - epilog sudska presuda

Incident na kolodvoru u Karlovcu! Otac i sin čekali majku, ona iz vlaka izašla s ljubavnikom - epilog sudska presuda
Dominik Grguric/PIXSELL

"Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti sa kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se prevareni muškarac na sudu.

Kobnog dana lani u svibnju oko 21.40 sati muškarac (58) je sa sinom (16) čekao suprugu na kolodvoru u Karlovcu jer ga je nazvala pa su se dogovorili da zajedno idu doma. No, nakon što je vlak stigao na peron, iz vagona su odjednom izašli supruga (52) i njezin ljubavnik (51).

U tom je času mužu i njegovu sinu prekipjelo. Suprug je najprije vikao i nerazgovijetno galamio na ljubavnika, a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica, piše portal Danica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


“Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom. On je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je on, koji je inače rastavljen, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao, da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode da mi se više ne vraća.

Jednog dana moja je supruga otišla i prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje dulje od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru.

Kad je sišla iz vlaka s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati te sam na njega najprije vikao, a onda mu dao dva šamara. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada.

Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti sa kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se prevareni muškarac na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama. Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, piše Danica.

Izdvojeno


Reci što misliš!