VIJESTI / CRNA KRONIKA

NESTALE RIBE

U protekla 24 sata čak 10 kaznenih djela! Kralo se sve i svašta, a pomalo i bizarna krađa dogodila se u Bariloviću

U protekla 24 sata čak 10 kaznenih djela! Kralo se sve i svašta, a pomalo i bizarna krađa dogodila se u Bariloviću
foto ilustracija - Barilović

U Bariloviću su ukradene ribe, nestale su iz ribnjaka

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u gradu Ozlju. Dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna prošla s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom, stoji u današnjem redovnom izvješću PU karlovačke. 

U Dugoj Resi je došlo do tragedije, naleta vlaka na muškarca koji je na mjestu poginuo, a više o tome možete pročitati ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U razdoblju od 13. do 23. svibnja nepoznati počinitelj je na području općine Barilović provalio u radne strojeve i teretno vozilo trgovačkog društva i otuđio gorivo. Materijalna šteta je veća od 11.000 kuna, kažu nam u policiji.

U Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena je prijava 63-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od rujna 2021. godine do 23. svibnja 2022. godine na području općine Barilović iz ribnjaka otuđio veću količinu riba. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

- Nepoznati počinitelj je 21. svibnja iz nezaključanog vozila na području Karlovca 40-godišnjaku otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna, dodaju još u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!