VIJESTI / CRNA KRONIKA

PA KUD SVE TO?

Po Karlovcu vozio pijan s 1,82 promila, pričao na mobitel i nije bio vezan - zaradio i prijavu za još jedan prekršaj!

Po Karlovcu vozio pijan s 1,82 promila, pričao na mobitel i nije bio vezan - zaradio i prijavu za još jedan prekršaj!
foto ilustracija - PIXELL

Zbog počinjenih prekršaja, muškarac je jučer uz optužni prijedlog doveden na nadležni sud, kažu u policiji.

Novčanu kaznu od 14.940 kuna i zabranu upralvjanja motornim vozilo na šest mjeseci zaradio je 44-godišnji vozač. Kaznu mu je izrekao Sud u Karlovcu nakon što su ga u nedjelju policajci zaustavili kako vozi pijan s 1,82 promila alkohola u krvi.

No to nije bio jedini prekršaj, pa je i kazna prilična.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Za vrijeme vožnje vozač je koristio mobitel i nije koristio sigurnosni pojas. Također, tijekom policijskog postupanja narušavao je javni red i mir. Zbog počinjenih prekršaja, muškarac je jučer uz optužni prijedlog doveden na nadležni sud, kažu u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, a dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

- U razdoblju od 4. do 6. lipnja nepoznati počinitelj je trgovačkom društvu na području Krnjaka otuđio korpe za rovokopač i vreće cementa. Materijalna šteta je veća od 15.000 kuna. Na području Vojnića je u razdoblju od 8. ožujka do 10. svibnja 73-godišnjaku, njemu poznata osoba, posjekla i otuđila stabla iz šume u vrijednosti većoj od 5000 kuna, dodaju još u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!