VIJESTI / CRNA KRONIKA

LOPOV U AKCIJI

Nepoznati lopov u GČ Zvijezda 51-godišnjakinji ukrao novčanik - na bankomatu se poslužio s karticama, policija pokrenula istragu

Nepoznati lopov u GČ Zvijezda 51-godišnjakinji ukrao novčanik - na bankomatu se poslužio s karticama, policija pokrenula istragu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira i to u Slunju.

Tko je 51-godišnjakinji ukrao novčanik s bankovnim karticama, dokumentima i novcem, pa se poslije s ukradenim karticama i poslužio podigavši novac s bankomata?

Na ovo pitanje trebala bi odgovoriti policijska istraga koju je PU karlovačka pokrenula protiv, zasad, nepoznatog počinitelja. U policiji navode da je novčanik ukraden jučer u trgovini u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda, te da je nastala materijalna šteta po vlasnicu više tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Slunju. Dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih je jedna prošla s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. 

- U razdoblju od 11. do 12. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 85-godišnjakinje na području općine Žakanje i otuđio alkoholna pića, zvučnik i druge stvari. Materijalna šteta je veća od 1.500 kuna, izvijestili su još iz policije.

Izdvojeno


Reci što misliš!