VIJESTI / CRNA KRONIKA

NESREĆA NA PARKINGU

Na odmorištu autoceste u Vukovoj Gorici teško ozlijeđeno dijete - pretrčavalo cestu, udario ga automobil koji se kretao u pogrešnom smjeru

Na odmorištu autoceste u Vukovoj Gorici teško ozlijeđeno dijete - pretrčavalo cestu, udario ga automobil koji se kretao u pogrešnom smjeru
Odmorište u Vukovoj Gorici

O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, kažu u policiji.

Teške tjelesne ozljede zadobilo je dijete i to kad je na odmorištu autoceste A1 pretrčavalo pristupni kolnik na parkiralištu.

Policija navodi da je dijete državljanin Švedske, te da je do nesreće došlo u 18.56 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dijete je van obilježenog pješačkog prijelaza pretrčavajući pristupni kolnik parkirališnog prostora, započelo prelaziti kolnik iako se prije nije uvjerilo da to može učiniti na siguran način, kažu u policiji.

Udarilo je u bočni dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Hrvatske. 

- Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je i da se 24-godišnji vozač kretao vozilom prilaznim kolnikom odmorišta kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, odnosno u zabranjenom smjeru te će zbog navedenog prekršaja biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!