VIJESTI / CRNA KRONIKA

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Užas na benzinskoj u Karlovcu! Mlada Karlovčanka se napila i brutalno istukla prodavačicu: "Nazvala me kurvom, uhvatila za kosu i glavom udarala o police"

Užas na benzinskoj u Karlovcu! Mlada Karlovčanka se napila i brutalno istukla prodavačicu:

Određena joj je novčana kazna i zabrana prilaska - benzinskoj postaji.

Novčanom kaznom od 1.320,10 kuna kažnjena je 26-godišnja Karlovčanka na Prekršajnom sudu u Karlovcu zbog brutalnog napada na djelatnicu benzinske postaje trgovačkog centra KTC. Dogodilo se to 8. ožujka, a napadačica je bila pod utjecajem alkohola od čak 2,71 promila.

Ona je, navodi se u optužnom prijedlogu, 8. ožujka 2022. u 18,17 sati u gradu Karlovcu, u Senjskoj ulici kod kbr. 118A, pod utjecajem alkohola (2,71 g/kg) na naročito drzak i nepristojan način narušavala javni red i mir, tako što je djelatnicu Benzinske postaje "KTC“ na njenom radnom mjestu vrijeđala riječima: "Kurvo! Vraćaj mi novce!", potom ju i fizički napala tako što ju je uhvatila rukama za kosu, čupala i lupala glavom o metalne police.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga se prodavačica istrgnula, izašla van i zamolila taksista da pozove policiju. No, napadačica je krenula za njom i opet fizički nasrnula, odgurnula ju rukama, te se prodavačica udarila o taxi vozilo.

Policija je izašla na teren te je privela agresivnu Karlovčanku, prenoćila je u policiji, pa će joj novčana kazna biti umanjena za 600 kuna. Određena joj je i zaštitna mjera zabrane posjećivanja KTC-ove benzinske postaje, ne smije joj prići na manje od 30 metara narednih šest mjeseci. Mora platiti i 250 kuna sudskih troškova.

Izdvojeno


Reci što misliš!