VIJESTI / CRNA KRONIKA

TEŠKA NESREĆA

Policija pronašla vozača koji je na cesti u Oštarijama usmrtio pješaka, te pobjegao s mjesta nesreće - danas ide u pritvor

Policija pronašla vozača koji je na cesti u Oštarijama usmrtio pješaka, te pobjegao s mjesta nesreće - danas ide u pritvor
PIXSELL

On će danas uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo.

Policija je pronašla vozača koji je prije tri dana u Oštarijama kod Ogulina izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom te otišao s mjesta događaja. 

Kako nam kažu u PU karlovačkoj, policajci PP Ogulin pronašli su vozača koji je 18. rujna oko 21 sat u Ulici Čakovac Oštarski na području Oštarija izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naime, 66-godišnji muškarac osumnjičen je da je osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka udario u 62-godišnjeg pješaka koji je iz neutvrđenih razloga sjedio ili ležao pored bicikla uz rub kolnika. Muškarac je smrtno stradao, a vozač se udaljio s mjesta događaja, dodaju u policiji. 

Zbog sumnje da je 66-godišnjak počinio kaznena djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći, on će danas uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, navodi još policija dodavši da istražuju kazneno djelo krađe.

Zaprimljena je prijava 30-godišnjakinje da joj je jučer nepoznati počinitelj ispred trgovačkog centra u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu otuđio mobitel. Materijalna šteta je veća od dvije tisuće kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje.  

Izdvojeno


Reci što misliš!