VIJESTI / CRNA KRONIKA

OBITELJ KRSTIĆ

Zbog strašne prometne nesreće u Mostaru proglašen dan žalosti, poznato i stanje trogodišnjakinje

Zbog strašne prometne nesreće u Mostaru proglašen dan žalosti, poznato i stanje trogodišnjakinje

U stravičnoj nesreći u kojoj su sudjelovala četiri automobila poginula su tri člana obitelji Krstić, bračni par i sin, dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila teške ozljede

Hercegovina - zavijena u crno. U Mostaru je sutra proglašen dan žalosti zbog smrti tragično stradale obitelji Krstić koja je u subotu oko 20 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći.

Dan žalosti službeno je proglasio gradonačelnik Mostara Mario Kordić, koji je ranije obiteljima tragično stradalih uputio izraze sućuti i tuge, javlja Klix.ba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posljednji ispraćaj također će se održati sutra, u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru.

Podsjetimo, u stravičnoj nesreći u kojoj su sudjelovala četiri automobila poginula su tri člana obitelji Krstić, bračni par i sin, dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila teške ozlijede.

Kako javlja Dnevni avaz, trogodišnjakinja je jutros premještena s Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenja na Odjel za dječju kirurgiju.

"Njeno trenutno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozlijede koje su još uvijek opasne po život", kazali su iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Izdvojeno


Reci što misliš!