VIJESTI / CRNA KRONIKA

TEŠKE OZLJEDE

Mlada vozačica (19) prebrzo vozila pa udarila u stablo, ima ozlijeđenih! U Saborskom prometnu nesreću skrivio Indijac

Mlada vozačica (19) prebrzo vozila pa udarila u stablo, ima ozlijeđenih! U Saborskom prometnu nesreću skrivio Indijac
Foto ilustracija - Pixabay.com/PIXSELL

Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju sletjela van kolnika gdje je vozilom udarila u stablo, izvijestila je policija.

Subota na cestama Karlovačke županije za neke sudionike u prometu baš i nije prošla dobro, tako da ponovo izvještavamo o prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama.

Policija nam javlja da je do prometne nesreće došlo jučer oko podneva u Saborskom na Državnoj cesti D-42.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim vozilom daruvarskih registarskih oznaka upravljao je 42-godišnji državljanin Indije i kretao se iz smjera Plaškog u smjeru Saborskog. Izlaskom iz zavoja nije vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake gdje prelazi na lijevi prometni trak i s prednjim dijelom vozila udara u osobno vozilo ogulinskih registarskih oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak, kažu nam u policiji.

Vozači su teško ozlijeđeni a dvije putnice iz osobnog vozila daruvarskih oznaka su lakše ozlijeđene. Protiv 42-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava.

- Sinoć u 22.35 sati u naselju Radonja kod Vojnića dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 19-godišnjakinja. Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju  sletjela van kolnika gdje je vozilom udarila u stablo, izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći dvojica 25-godišnjih putnika su ozlijeđeni od kojih jedan teško, a drugi lako. Protiv 19-godišnje vozačice nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava.

Izdvojeno


Reci što misliš!