VIJESTI / CRNA KRONIKA

NESREĆA U GRABRIKU

U Grabriku sinoć teško ozlijeđeno 13-godišnje dijete! Biciklom vozilo preko zebre, na njega naletio automobil

U Grabriku sinoć teško ozlijeđeno 13-godišnje dijete! Biciklom vozilo preko zebre, na njega naletio automobil
foto ilustracija - arhiva KAportala

- Uslijed udara u osobni automobil dijete je zajedno s biciklom palo na kolnik i tom prilikom je zadobilo teške tjelesne ozljede

Teške tjelesne ozljede zadobilo je sinoć 13 godišnje dijete u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik.

Policija nam javlja da se nesreća dogodila u 20,57sati u ulici Kralja Zvonimira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dijete starosti 13 godina upravljalo je biciklom i kretalo se pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika ulice Kralja Zvonimira . Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza kod kbr. 3 u navedenoj ulici preko kojeg nije označena biciklistička staza nije zaustavio bicikl i gurao ga kao pješak, već je nastavio vožnju biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazeći na suprotnu stranu kolnika, kažu u policiji.

Došlo je od udarca bicikla u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 57-godišnjakinja koja je u tom trenutku skretala iz ulice Kralja Zvonimira u ulicu Kralja Petra Krešimira IV.

- Uslijed udara u osobni automobil dijete je zajedno s biciklom palo na kolnik i tom prilikom je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je na liječenju u zdravstvenoj ustanovi. U trenutku prometne nesreće dijete nije na glavi nosilo zaštitnu kacigu kao niti reflektirajući prsluk. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće o događaju, kažu još u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!