VIJESTI / CRNA KRONIKA

DOBRA PRIPREMA ZLATA VRIJEDI

Uhićen uigrani trojac! Ukrali traktor pa iz radnih strojeva u Bariloviću istočili gorivo. Operaciju završili prodajom drvne mase otuđene iz državne šume

Uhićen uigrani trojac! Ukrali traktor pa iz radnih strojeva u Bariloviću istočili gorivo. Operaciju završili prodajom drvne mase otuđene iz državne šume
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 44.000 kuna, a protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće, poručuju iz karlovačke policije

Policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe na području općina Barilović i Generalski Stol proveli kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, dvojicom u dobi od 27 godina i jednim u dobi od 22 godine, izvijestili su upravo iz PU karlovačke. 
 
Kako pojašnjavaju, prvoosumnjičenog 27-godišnjaka i 22-godišnjaka se sumnjiči da su u tri navrata, u razdoblju od 24. listopada do 13. studenog na području općine Barilović, s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, iz nezaključanih spremnika goriva radnih strojeva trgovačkog društva otuđili 900 litara dizel goriva.
 
Također, dvojicu 27-godišnjaka sumnjiči se da su od 1. do 31. listopada na području općine Generalski Stol u državnoj šumi posjekli i otuđili drvnu masu u vrijednosti većoj od 3.000 kuna, a koju je potom prvoosumnjičeni prodao. Sumnjiči ih se i da su 5. listopada provalili u dvorišni objekt 66-godišnjaka na području općine Barilović te otuđili traktor.
 
Trećeosumnjičenog 27-godišnjaka sumnjiči se da je u razdoblju od 1. lipnja do 18. studenog na području općine Generalski Stol, s ciljem protupravne imovinske koristi, s traktora 75-godišnjakinje demontirao i poskidao dijelove te otuđio poljoprivredne priključke i razne druge dijelove.
 
- Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 44.000 kuna, a protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće, poručuju iz karlovačke policije.

Izdvojeno


Reci što misliš!