VIJESTI / CRNA KRONIKA

KRATKI FITILJI

Traže se svjedoci drame na silasku s autoceste: "Prvo nam nije dao da ga prestignemo, a onda je supruga "pokupio na haubu" i pobjegao"

Traže se svjedoci drame na silasku s autoceste:
foto ilustracija PIXELL

"Njegov auto je Hyundai i30 plavo zelene boje, sisačke registarske oznake, a naš je bijeli VW Tiguan, austrijske registarske oznake"

Ružan, ali i opasan izgred dogodio se na silasku s autoceste Zagreb - Sisak, u dijelu gdje ona završava na području Lekenika, ako je suditi po iskazu jednog od dionika. Jedna je obitelj bila na proputovanju tim dijelom putujući iz Austrije prema BiH.

U jednom trenutku pokušali su preteći vozilo ispred, ali im vozač drugog vozila to nije dozvolio. Nakon što ga je ipak pretekao, vozač iz prvog automobila je zaustavio vozilo i izašao na kolnik, očito želeći protestirati. Tada je vozač drugog vozila navodno krenuo na njega, te ga "pokupio" na poklopac motora i nastavio voziti sve dok ovaj nije pao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Intervenirala je policija i hitna medicinska pomoć. Obitelj ozlijeđenoga sada moli da im se javi očevici događaja, kako bi pravno regulirali situaciju.

Svoje iskustvo su opisali za portal GPMaljevac.com.

“Pozdrav, treba nam pomoć svjedoka.
Naime, 23.12 smo krenuli iz Austrije za Bosnu i Hercegovinu. Na putu prema Sisku, silaz s Autoceste Lekenik, muž je pokušao prestići jedno auto i on nam nije dozvolio neko vrijeme, dok nije vidio da će doći do direktnog udesa s autom iz suprotnog smjera. Kada smo se uspjeli ubaciti ispred i stati, muž je izašao iz auta a dotični (osoba koja nije dozvolila prestizanje) pokupio ga sa svojim autom na haubu i nastavio voziti, tako da je muž pao s njegovog auta i on je pobjegao, inače njegov auto je Hyundai i30 plavo zelene boje, sisačke registarske oznake, a naš je bijeli VW Tiguan, austrijske registarske oznake.”

“To se desilo 23. prosinca oko 16:45 sati. Bili smo u policiji i bolnici u Sisku i dali izjavu, pronašli su odgovornu osobu, ali trebamo svjedoke nesreće zbog tužbe. Molimo vas, ako je neko od vas bio tu u vrijeme događaja da nam se javi. Bilo je vozila u oba smjera, pa vjerujemo da će se netko javiti. Unaprijed se zahvaljujemo.”

Ako ste očevidac, javite se policiji ili oštećenom na broj mobitela/Viber 0043 660 356 55 85.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!