VIJESTI / CRNA KRONIKA

OBITELJSKA TRAGEDIJA

Okrutan zločin koji Bela Krajina ne pamti! Ubojstvo majke pa potom i samoubojstvo 38-godišnjak najavio na društvenim mrežama: "Lep dan za smrt"

Okrutan zločin koji Bela Krajina ne pamti! Ubojstvo majke pa potom i samoubojstvo 38-godišnjak najavio na društvenim mrežama:

Policija je u posljednjih šest mjeseci više puta obilazila kuću, ali očito nisu uspjeli smiriti svađe između majke i sina koje su, kako se navodi, postajale sve učestalije

U posljednjoj kući naselja Radovica kraj Metlike u srijedu ili čak dan ranije utihnuo je život u okolnostima kakve se ne pamte u Beloj krajini, barem ne po okrutnosti zločina. 38-godišnji Slavko S. podigao sjekiru nad majkom i usmrtio je, a potom je, također sjekirom, ubio dva psa i tri mačke. U četvrtak presudio je sam sebi i objesio se. 

- Svekrva ju je zvala dva puta ovaj tjedan, ali nije bilo odgovora. Je li se nešto loše dogodilo, pitala nas je? Ubrzo smo policiju obavijestili o nereagiranju susjede, ispričao je bračni par za Dolenjski list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je u posljednjih šest mjeseci više puta obilazila kuću, ali očito nisu uspjeli smiriti svađe između majke i sina koje su, kako se navodi, postajale sve učestalije. 

- Slavko je više bio usamljen i nije se družio mještanima, ali je uvijek bio u teškoj situaciji, to se vidjelo. I svi su to znali. Nešto se stvaralo u njemu. Centar za socijalni rad svakako ima informacije o tome. Jesu li mu pomogli? To ne znamo, ali u isto vrijeme znamo da mu nije pružena pomoć kada je trebalo. Bio je jedno vrijeme bez posla, kad je radio, bio je dosta vrijedan, ali nije mogao dugo izdržati kod jednog poslodavca, opisao je par svog najbližeg susjeda. 

Je li ga povuklo loše društvo, eventualno konzumiranje nedopuštenih supstanci, jesu li mu žene zadavale muke? Kažu da je posljednjoj s kojom je bio obećao da će se promijeniti i otići na liječenje.

- Znali smo da su on i njegova majka uvijek bili na ratnoj nozi, ali da bi on tako okrutno postupio s njom... Da takav ubojica živi među nama... ne, to nisam mogla vjerovati, kazala je druga susjeda.

No toga se pribojavao njegov brat, prema pisanju Dolenjskog lista, kazao je kako su njegove objave na društvenim mrežama bile zabrinjavajuće. Na dan ubojstva Slavko je na svom instagram profilu objavio naslovnicu albuma slovenskog punk benda Niet "Lep dan za smrt". Napisao je i oproštajno pismo. 

Policija nastavlja istragu okolnosti ove obiteljske tragedije u Beloj Krajini.

Izdvojeno


Reci što misliš!