VIJESTI / CRNA KRONIKA

OPASAN IGRAČ

Ima i toga! Upao u poslovnicu lutrije i ukrao listiće igre na sreću, a noć prije u lokalnom dućanu "počistio" škrinju za sladoled

Ima i toga! Upao u poslovnicu lutrije i ukrao listiće igre na sreću, a noć prije u lokalnom dućanu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, poručuju iz policije.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Plitvičkih jezera zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe, izvijestili su iz Policijske uprave ličko-senjske.

Kako pojašnjavaju, 40-godišnjaka se sumnjiči se da je noću 15./16. siječnja 2023. godine u Korenici razbio staklenu stjenku škrinje za sladoled iz koje je otuđio proizvode, čime je oštetio pravnu osobu, a sljedeći dan u Plitvičkim jezerima provalio u poslovnicu pravne osobe sa sjedištem u Gospiću iz koje je otuđio listiće igre na sreću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, poručuju iz policije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!