VIJESTI / CRNA KRONIKA

policijska posla

Zaustavili su mladića na Brzoj cesti i krenuli mu pretraživati "Punta" - dragovoljno im je predao 3 grama "speeda", sada mu je sud odrezao novčanu kaznu

Zaustavili su mladića na Brzoj cesti i krenuli mu pretraživati
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prekršajni sud je proglasio krivim te novčanom kaznom osudio 27-godišnjaka iz Siska jer su mu pronašli amfetamine. Doduše, sam ih je predao policiji tijekom kontrole, nakon što su ga zaustavili na karlovačkoj Brzoj cesti. Dogodilo se to 26. lipnja 2021. godine oko 18.05 sati.

Nakon što je zaustavljen u svojem "Puntu" policajci su mu priopćili da će izvršiti pregled vozila s ciljem pronalska droga, a on je odmah nakon toga iz ruksaka koji se nalazio na suvozačevom sjedalu izvadio PVC vrećicu ispunjenu drogom amfetamin (speed) i predao je policijskim službenicima. Izvagali su bruto težinu te zapisali iznos od 3,2 grama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Okrivljenik je priznao da je dana 26.06.2021. u 18,05 sati u Karlovcu, u ulici Prilaz V. Holjevca bb. u ruksaku koji se nalazio u osobnom automobilu, neovlašteno posjedovao PVC vrećicu ispunjenu drogom amfetamin, bruto težine 3,2 grama, da je istu dragovoljno izručio policijskim službenicima, da je svjestan učinjenog, izrazio kajanje te tražio da se kao olakotno cijeni dosadašnju neosuđivanost za istovrsni prekršaj, kažu na sudu.

Morat će platiti kaznu od 425 eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!