VIJESTI / CRNA KRONIKA

DIVLJALI S AUTOM PA SA ŠAKAMA

MMA borcima koji su divljački pretukli HGSS-ovce na Platku izrečeni prekršaji, policija se napokon oglasila pa otkrila što dalje

MMA borcima koji su divljački pretukli HGSS-ovce na Platku izrečeni prekršaji, policija se napokon oglasila pa otkrila što dalje
Riportal

U javnost je već izašao jedan svjedok, a o svemu se oglasila i Hrvatska gorska služba spašavanja

Policija se konačno oglasila o tučnjavu na Platku.

Kaže kako se prema svemu dosad utvrđenom, radi od tučnjavi koja se dogodila oko 20 sati na skijaškoj stazi, a sve zbog kretanja osobnog vozila po istoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ističu kako se 21-godišnji hrvatski državljanin nepropisno kretao osobnim vozilom marke BMW po stazi uslijed čega je vozilo propalo u snijeg te je potom zatražio pomoć od 43-godišnjeg djelatnika zimske službe da ga odveze sa staze.

Budući da isti to nije mogao učiniti, 21-godišnjak se s još dvojicom suvozača s njime verbalno, a potom i fizički sukobio. U nastavku tučnjave sudjelovale su i druge osobe, a pri tom je troje hrvatskih državljana ozlijeđeno pa su zatražili liječničku pomoć u KBC Rijeka.

Tijekom dosadašnjeg istraživanja, policija je utvrdila da su trojica hrvatskih državljana, starosti 21 i 22 godine, počinila prekršaj iz čl. 6. naročito drsko i nepristojno ponašanje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, i protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom općinskom sudu. O prekršaju 21-godišnjeg vozača policija je dostavila i obavijest komunalnom redarstvu u čijoj je nadležnosti daljnje procesuiranje.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja provedbom svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdile relevantne činjenice ovog događaja i po okončanju će biti podnesene odgovarajuće prijave protiv počinitelja, navode.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!