VIJESTI / CRNA KRONIKA

RAZBOJNIŠTVO U G. DUBRAVAMA

Uhvaćen mladi razbojnik (21) koji je djedici ukrao mobitel i više od 8 tisuća eura - bježao policiji, uhvaćen kod Plaškog, nalazi se u pritvoru

Uhvaćen mladi razbojnik (21) koji je djedici ukrao mobitel i više od 8 tisuća eura - bježao policiji, uhvaćen kod Plaškog, nalazi se u pritvoru
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Razbojništvo i Prisila prema službenoj osobi, 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo.

Iza rešetaka je prilično brzo završio osumnjičenik za razbojništvo počinjeno 31. siječnja u Gornjim Dubravama. Radi se, naime, o 21-godišnjaku koji se sumnjiči da je ušao u kuću 76-godišnjeg vlasnika te mu uz fizičku prisilu uzeo mobitel i novac u vrijednosti više od osam tisuća eura.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem mladića se sumnjiči da je u mjestu Gornje Dubrave, Ogulin, 31. siječnja ušao u kuću 76-godišnjaka te uz fizičku prisilu od njega otuđio mobitel i novac u vrijednosti većoj od 8000 eura. Nakon počinjenja kaznenog djela, osumnjičenog su policijski službenici uz uporabu svjetlosnih signala pokušali zaustaviti na području općine Brinje, međutim on je u namjeri bježanja svojim vozilom udario u policijsko vozilo te se udaljio, kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poduzetim mjerama i radnjama 21-godišnjak je naknadno pronađen na području općine Plaški te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Razbojništvo i Prisila prema službenoj osobi, 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo.

Izdvojeno


Reci što misliš!