VIJESTI / CRNA KRONIKA

mjere opreza

Mladi lički huligan je policajca udario nogom u prsa i šakom u glavu, ali tužiteljstvo ga je ostavilo na slobodi

Mladi lički huligan je policajca udario nogom u prsa i šakom u glavu, ali tužiteljstvo ga je ostavilo na slobodi
foto ilustracija Zeljko Mrsic/PIXSELL

Ne smije neko vrijeme na mjesto izgreda i mora se javljati policiji.

Mladi lički nasilnik prvo je verbalno, a onda i fizički napao policajca na osiguravanju jednog sportskog događaja u Gospiću. Priveden je na razgovor, nakon kojega je pušten ne slobodu uz mjere opreza.

- Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je 13. veljače 2023., po primitku kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (2004.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu - priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 18-godišnjak 11. veljače 2023., na području Gospića, vrijeđao policijskog službenika koji je postupao povodom osiguranja vezano za sportsko natjecanje. Osnovano se sumnja da ga je udario nogom u prsa i šakom u glavu uslijed čega je policijski službenik zadobio tjelesne ozljede.

- Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je, nakon provedenog ispitivanja, odredilo osumnjičenom 18-godišnjaku mjere opreza zabrane posjećivanja određenog mjesta ili područja na način da mu se zabranjuje posjećivanje sportskih natjecanja i mjeru opreza  obveznog  redovitog  javljanja nadležnoj policijskoj postaji.

Izdvojeno


Reci što misliš!