VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

U Karlovcu dolijao preprodavač ilegalnog duhana - 45-godišnjaka zaustavila policija, pa mu pretražili automobil

U Karlovcu dolijao preprodavač ilegalnog duhana - 45-godišnjaka zaustavila policija, pa mu pretražili automobil

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, te dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu.

Policija je u Karlovcu uhvatila još jednog preprodavača ilegalnog duhana, a kako nam kažu, radi se o 45-godišnjaku kojeg su u ponedjeljak zaustavili u osobnom automobilu karlovačkih registarskih oznaka.

Navode da su policajci u unutrašnjosti automobila uočili duhan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu jučer je izvršena pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 14 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija, kažu nam.

Duhan je oduzet, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena trgovina protiv 45-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, dok će Ministarstvu financija biti proslijeđeno izvješće radi naplate trošarina.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, te dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu. Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom. 

Policija je izdvojila još jedno kazneno djelo, radi se o utaji mobitela.

- Nepoznati počinitelj je 19. veljače 43-godišnjakinji dok se nalazila na odmorištu Dobra, na autocesti A1 utajio mobitel. Materijalna šteta je više stotina eura, kažu u policiji. 

Kako kaže kazneni zakon o utaji, očito mu je naivna 43-godišnjakinja povjerila mobitel da joj ga pričuva, no ostala je bez njega. 

Izdvojeno


Reci što misliš!