VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

U trgovačkom centru u Grabriku ukraden novčanik, bez svog ostao i Ogulinac - na Rakovcu provaljeno u teretni automobil

U trgovačkom centru u Grabriku ukraden novčanik, bez svog ostao i Ogulinac - na Rakovcu provaljeno u teretni automobil
foto ilustracija - Pixabay.com

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, te dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, oba u Ogulinu.

Bez svog novčanika ostao je 68-godišnji Karlovčanin a nestao mu je, naveo je u prijavi policiji, u trgovačkom centru u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik. Uvjeren je da mu ga je netko ukrao pa je prijavio krađu. U novčaniku su bili dokumenti i kartice, te novac, a ukupna je šteta oko 150 eura.

U Policijskoj postaji Ogulin također je zaprimljena prijava o krađi novčanika. 35-godišnjak je naveo da mu je nepoznati počinitelj dok se nalazio na otvorenom prostoru u Ogulinu otuđio novčanik s dokumentima, karticama i novcem u vrijednosti većoj od 150 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U noći s 22. na 23. veljače nepoznati počinitelj provalio je u teretni automobil 30-godišnjaka u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu i otuđio aluminijske naplatke. Materijalna šteta je veća od 1.000 eura, kažu još u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, te dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, oba u Ogulinu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!