VIJESTI / CRNA KRONIKA

MOŽE SE ŽALITI

Bivšem suprugu rekla da je 'svinja debela'. Mora platiti 929 eura kazne

Bivšem suprugu rekla da je 'svinja debela'. Mora platiti 929 eura kazne
foto ilustracija - Pixabay.com

Prema presudi, lani ga je u svibnju "ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)

Sud je 39-godišnjakinju proglasio krivom i osudio je zbog psihičkog nasilja prema bivšem suprugu u prisutnosti malodobnog djeteta, piše Danica.

Prema presudi, lani ga je u svibnju "ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijeđala ga je riječima "lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te". To je kod njega, prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost, zaključila je prekršajna sutkinja,

Priznala je da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta. No, ključna svjedokinja bila je nova djevojka muža koja je sve prepričala.

Prekršajno je prijavljen i muškarac jer je navodno tog dana rekao "Ne smiješ doći u ulicu, šta tu radiš, glupa si, maloumna si". Sutkinja ga je oslobodila jer su i muž i njegova djevojka to opovrgnuli.

Sanja, prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne (7000 kuna). Na presudu se još može žaliti.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!