VIJESTI / CRNA KRONIKA

slučaj cannabis

Muškarcu koji je na naplatnim kućicama "pao" s 45kg "trave" određen jednomjesečni istražni zatvor: Drogom napunio prtljažnik i stražnja sjedala

Muškarcu koji je na naplatnim kućicama

Kako doznajemo, muškarac je s područja grada Sinja a drogu je vozio u automobilu splitskih registracijskih oznaka

Muškarcu koji je prošlog četvrka na karlovačkoj naplati autoceste A-1 zaustavljen s više od 45 kg opojne droge cannabis marihuane određen je jednomjesečni istražni zatvor.

- Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je 3. ožujka 2023., po primitku kaznene prijave Policijske postaje Karlovac, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (1975.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kažu u tužiteljstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postoji osnovana sumnja, navode, da je osumnjičeni 47-godišnjak 2. ožujka 2023. u Karlovcu, postupio protivno članku 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i radi daljnje distribucije droge na ilegalnom tržištu, odnosno neovlašteno držao i prevozio kod sebe u putničkom i prtljažnom prostoru osobnog vozila devet kartonskih kutija u kojima su bile vrećice ispunjene drogom cannabis marihuana ukupne bruto mase 45,7 kilograma, s udjelom od više od 0,3 posto THC-a, a koja se nalazi na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio osumnjičenom 47-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Kako doznajemo, muškarac je s područja grada Sinja a drogu je vozio u automobilu splitskih registracijskih oznaka.

Izdvojeno


Reci što misliš!