VIJESTI / CRNA KRONIKA

istraga u tijeku

U Karlovcu pronađen Citroen ubijenog Varaždinca: Policija je nedaleko uhitila muškarca kojega dovode u vezu sa strašnim činom

U Karlovcu pronađen Citroen ubijenog Varaždinca: Policija je nedaleko uhitila muškarca kojega dovode u vezu sa strašnim činom

Nestanak Hatlaka prijavljen je službeno 5. ožujka, no poznanici su ga posljednji put vidjeli 24. veljače

U Karlovcu je pronađen automobil Citroen C5 Varaždinca Željka Hatlaka (56) za kojega policija vjeruje da je ubijen. Zbog veze s tim događajem uhićena je u Karlovcu jedna muška osoba, doznaju 24 sata. U kojoj su točno vezi ubijeni Hatlak i uhićeni Karlovčanin, znat će se nakon policijskog istraživanja, koje je u tjeku.

Nestanak Hatlaka prijavljen je službeno 5. ožujka, no poznanici su ga posljednji put vidjeli 24. veljače, dok je tijelo pronađeno 6. ožujka. Policija je odmah posumnjala na nasilnu smrt, odnosno na ubojstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čitateljica 24 sata koja je snimila događaja uhićenja potvrdila je da je policija u tom dijelu grada, a po snimci bi se dalo zaključiti da se radi o Naselju Marka Marulića, intenzivno patrolirala posljenjih dana, a kod Citroena C5 u srijedu u večernjim satima bila su čak dvije policijske patrole.

Opširnije pročitajte na portalu 24 sata.

Izdvojeno


Reci što misliš!