VIJESTI / CRNA KRONIKA

ISTRAGA

Automobil ubijenog Varaždinca još je ispred zgrade u Karlovcu, susjedi su znali da ga policija nadzire, a onda su u lisicama doveli muškarca FOTO

Automobil ubijenog Varaždinca još je ispred zgrade u Karlovcu, susjedi su znali da ga policija nadzire, a onda su u lisicama doveli muškarca FOTO

Stanari kažu da je policija taj auto "snimila" prije desetak dana, te su ga čitavo vrijeme imali pod nadzorom čekajući vozača.


U Naselju Marka Marulića 8A u Karlovcu još uvijek je parkiran Citroen C5 varaždinskih oznaka sivo-zlatne boje, koji pripada Željku Hatlaku, Varaždincu koji je vjerojatno ubijen. Kako se automobil našao u Karlovcu još uvijek nije poznato. Isto tako nije poznato tko je uhićeni muškarac koji se povezuje s događajem, kako stvari stoje on nije iz Karlovca, pa je još zagonetnije kako se vozilo našlo baš tu.

Stanari kažu da je policija taj auto "snimila" prije desetak dana, te su ga čitavo vrijeme imali pod nadzorom čekajući vozača. U konačnici on je uhićen drugdje, ali je na mjesto događaja doveden u lisicama, očito na pretres vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nestanak Hatlaka je varaždinskoj policiji prijavljen 5. ožujka, a on se 24. veljače oko 18 sati udaljio s adrese prebivališta, osobnim vozilom marke Citroen C5. Od tada do 7. ožujka, kad je varaždinska policija izvijestila o pronalasku mrtvog muškarca, tada još bez identiteta, kretanje Željka Hatlaka za policiju i njegovu rodbinu je bila je nepoznanica.

Karlovačka policija o slučaju se nije oglasila.

Izdvojeno


Reci što misliš!