VIJESTI / CRNA KRONIKA

STRAVA U LICI

Teška prometna nesreća kod Gračaca: Na mjestu poginuo 23-godišnji vozač

Teška prometna nesreća kod Gračaca: Na mjestu poginuo 23-godišnji vozač
foto ilustracija - Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na državnoj cesti DC-01 na predjelu Bruvna dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač automobila Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, izvijestila je policija

Policija je izvijestila kako je u nedjelju došlo do prometne nesreće u kojoj je poginuo mladi vozač automobila.

"Prema prvim rezultatima do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu iz za sada neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u automobil Volkswagen mađarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin", kazali su iz Policijske uprave zadarske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao posljedica, nakon udara automobil mađarskih registarskih oznaka je odbačen van kolnika gdje je došlo je do prevrtanja vozila.

Policija je također izvijestila kako je na mjestu događaja preminuo 23-godišnji vozač, dok su 65-godišnjak i 64-godišnja državljanka Mađarske, putnica iz automobila mađarskih registarskih oznaka vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Gospiću.

Liječnici su im za sada utvrdili lake tjelesne ozlijede.

"Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće", kazala je policija.

Izdvojeno


Reci što misliš!