VIJESTI / CRNA KRONIKA

KRIM ISTRAGA

Policija traga za razbojnikom koji je jučer naoružan opljačkao trgovinu na Orlovcu - uzeo je novac, srećom nije bilo ozlijeđenih osoba

Policija traga za razbojnikom koji je jučer naoružan opljačkao trgovinu na Orlovcu - uzeo je novac, srećom nije bilo ozlijeđenih osoba
Željko Lukunić/Pixsell/Ilustracija

Policija je izvijestila i o krađi parfema u trgovinama u karlovačkim gradskim četvrtima Zvijezda i Novi centar u Karlovcu.

Karlovačka policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je jučer opljačkao trgovinu na području karlovačkog prigradskog naselja Orlovac. 

- Jučer u večernjim satima u trgovini na području Orlovca u Karlovcu nepoznata muška osoba je uz prijetnju oružjem od zaposlenice otuđila novac, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da tijekom ovog događaja nitko nije ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela,te  jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi. Dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, navodi se u izvješću.

Policija je izvijestila i o krađi parfema u trgovinama u karlovačkim gradskim četvrtima Zvijezda i Novi centar u Karlovcu. Ukradena roba je vrijednosti više stotina eura, policija provodi kriminalističko istraživanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!