VIJESTI / CRNA KRONIKA

ŠTO MU BI?

Mladić brutalno "premlatio" parkirani automobil u Karlovcu, otkinuo mu registraciju, udario u vrata i otkinuo "retrovizor": "Vlasnika vozila je scena jako uznemirila"

Mladić brutalno
foto ilustracija - arhiva KAportala

Sud ga je osudio zbog remećenja javnog reda i mira, te za još dva prekršaja.

Prekršajni sud u Karlovcu je proglasio krivim i na novčanu kaznu od 220 eura osudio Željka M. (24) iz Ozlja. Utvrdili su da je 25. rujna ispred jednog karlovačkog trgovačkog centra počnio tri prekršaja. Navode u presudi da je narušavao javni red i mir tako što je u tri navrata oštetio tuđi parkirani automobil, zatim da ima nevažeću osobnu iskaznicu, kao i da nije prijavio promjenu prebivališta.

Osobito je zanimljivo kako se odvijala drama dok je napadao parkirano vozilo. Prvo je, kažu u presudi, rukama otkinuo stražnju registracijsku oznaku, onda se udaljio, pa se opet vratio do vozila. Tom prilikom je desnom nogom udario prednja lijeva vrata te ih oštetio. Opet se udaljio, pa opet vratio i pri tome rukama otrgnuo lijevo bočno vanjsko ogledalo, koje je odnio sa sobom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve to gledao je vlasnik, i to ga je prilično uznemirilo. Presuda je donešena na temelju policijskog optužnog prijedloga, a nisu poznati motivi za ovakvo nasilničko ponašanje prema nečijem limenom ljubimcu. Vlasnik će štetu naplatiti tek nakon parničnog postupka s odštetnim zahtjevom.

Izdvojeno


Reci što misliš!