VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROMETNA NESREĆA

Krš i lom na Švarči! Automobil se zabio u ogradu, a vozača odvezla Hitna služba - policija je na terenu, obavljaju očevid FOTO

Krš i lom na Švarči! Automobil se zabio u ogradu, a vozača odvezla Hitna služba - policija je na terenu, obavljaju očevid FOTO

Je li se doista radi o tome kako su opisali očevici ipak će pokazati policijski očevid, kao i je li vozač bio pod utjecajem alkohola.

Prometna nesreća dogodila se u karlovačkoj gradskoj četvrti Švarča a kako doznajemo s mjesta događaja, osobni automobil Alfa Romeo je u skretanju udario u ogradu. Nastala je prilična šteta, a intervenirala je i Hitna služba pa je za pretpostaviti da ima i ozlijeđenih osoba. Radi se o skretanju ulijevo u Bašćinsku cestu, nedaleko benzinske crpke Tifon.

Policija je na mjestu i obavlja očevid, no svjedoci tvrde da je vozač Alfe vozio jako brzo, da je zamalo pogazio ženu i malo dijete, te ih išao izbjeći pa i lupio u ogradu. Navodno je još nastavio vožnju te u proklizavanju izgubio kontrolu, te se za tridesetak metara zabio u betonski stup i ogradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Je li se doista radi o tome kako su opisali očevici ipak će pokazati policijski očevid, kao i je li vozač bio pod utjecajem alkohola. Automobil ima probne registracijske tablice. 

Izdvojeno


Reci što misliš!