VIJESTI / CRNA KRONIKA

UIGRANA EKIPA?

Uhvaćeni kradljivci parfema po karlovačkim trgovačkim centrima - jučer ih u akciji presreo zaštitar, policija nastavila obradu

Uhvaćeni kradljivci parfema po karlovačkim trgovačkim centrima - jučer ih u akciji presreo zaštitar, policija nastavila obradu
foto ilustracija - PIXSELL/KAportal

Kako dodaju u policiji, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe koje se dovode u vezu s krađom parfema i bezalkoholnih pića u trgovačkom centru u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda. 

Policija nam navodi se je ukradena roba u vrijednosti oko 250 eura, a koju su lopovi potom odbacili na parkiralištu trgovine. Nakon toga zaštitar je pronašao četiri muške osobe koje se dovede u vezu s krađom artikala, te je nad njima policija provela kriminalističko istraživanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da su dvojica mladića (18, 22) otuđila navedene artikle iz trgovine. Ujedno tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i da su 18-godišnjak i 23-godišnjak, s još jednom muškom osobom, 14. ožujka iz trgovine u Novom Centru u Karlovcu otuđili više parfema u vrijednosti većoj od 1.400 eura, kažu nam u policiji.

Kako dodaju, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.   

Izdvojeno


Reci što misliš!