VIJESTI / CRNA KRONIKA

TROJICA NA JEDNOG?

Policija istražuje slučaj brutalnog premlaćivanja u Vojniću! 34-godišnjak završio u bolnici s teškim ozljedama, pretukli ga i ostavili da leži na cesti!?

Policija istražuje slučaj brutalnog premlaćivanja u Vojniću! 34-godišnjak završio u bolnici s teškim ozljedama, pretukli ga i ostavili da leži na cesti!?

- Pustili su ga da ode 200-njak metara, zatrčali se za njim i pretukli ga. Nakon toga su ga ostavili da leži na cesti, da ga prijatelj nije spasio umro bi. O ozljedama da i ne pričamo, još uvijek je u bolnici, tvrdi naš sugovornik.

Policija istražuje slučaj brutalnog premlaćivanja u Vojniću, a koje se dogodilo, kako doznajemo, kasno navečer prošle subote u ulici 200-injak metara od tamošnjeg Caffe bara Fora. 34-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, te je morao biti hospitaliziran a još uvijek se nalazi u bolnici.

- Možemo potvrditi da je tijekom noći sa subote na nedjelju na području Vojnića 34-godišnji muškarac zadobio teške tjelesne ozljede, te je zbrinut u zdravstvenoj ustanovi. Okolnosti zadobivanja ozljeda utvrditi će se kriminalističkim istraživanjem koje provode policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić, rečeno nam je u policiji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako dodaju, uzimajući u obzir tajnost izvida, a sukladno Zakonu o kaznenom postupku, u ovom trenutku nisu u mogućnosti iznositi više podataka, no po završetku kriminalističkog istraživanja izvijest će javnost o rezultatima istrage.

KAportalu se, međutim, javio prijatelj nastradalog koji je opisao što se dogodilo, te nam ispričao detalje koji govore da se radi o napadu trojice na jednog, a sudeći po ozljedama i fotografijama koje smo dobili, radilo se o priličnoj brutalnosti. 

- Povod svega je bio taj što je dečko malo popio, ali nije nikome ništa nikada napravio, inače radi u vojsci. Slučajno je zapeo za čašu i ispala je na pod, a redar ga je lijepo izveo van, bez incidenta, da bi on poslije sjedio na terasi i krenuo u pekaru, kaže nam prijatelj nastradalog. No dodaje da su u kafiću posumnjali da je ovaj razbio staklo u WC-u, pa su ga trojica napali.

Krv na mjestu događaja

- Pustili su ga da ode 200-njak metara, zatrčali se za njim i pretukli ga. Nakon toga su ga ostavili da leži na cesti, da ga prijatelj nije spasio umro bi. O ozljedama da i ne pričamo, još uvijek je u bolnici, tvrdi naš sugovornik. 

Rekao nam je da ovo nije prvi incident u ovom kafiću, no na naš upit u policiji su rekli da "u zadnjih godinu dana nisu evidentirana protupravna ponašanja vezana uz javni red i mir". Podsjetio je na stravičan zločin koji se prije desetak godina dogodio ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici, a kad su dvojica mladića izgubila život, a ubojica je u zatvoru.  

- Ne daj Bože da se ovako nešto opet dogodi, no kako je krenulo moglo bi ako se nešto ne učini, rekao je još Vojnićanin koji je zamolio za anonimnost kako ne bi imao problema zbog toga što se usudio progovoriti. 

Kako stvari stoje, i ovaj slučaj premlaćivanja bi mogao završiti na sudu, no više o tome ipak ćemo znati nakon što policija odradi svoj dio posla. 

Izdvojeno


Reci što misliš!