VIJESTI / CRNA KRONIKA

SMRT U POLICIJI

Muškarac (46) priveden pa umro u policijskoj postaji. Netom prije toga, liječnici ga pregledali i zaključili da je dobro

Muškarac (46)  priveden pa umro u policijskoj postaji. Netom prije toga, liječnici ga pregledali i zaključili da je dobro
foto ilustracija Zeljko Mrsic/PIXSELL

Preventivno su mu stavljena sredstva za vezivanje, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći, piše policija.

Policijska postaja zagrebačka javlja da je jučer u popodnevnim satima preminuo 46-godišnji muškarac u njihovim prostorijama.

On je bio priveden zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, a pozlilo mu je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja. Unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći nije mu bilo spasa, a policajci napominju da za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preventivno su mu stavljena sredstva za vezivanje, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći, piše policija.

Nakon obavljenog pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Iz policije su istaknuli kako je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana, također je u policijskoj postaji umro 44-godišnji muškarac. Oni su priveli trojicu muškarac, a nakon privođenja policija ih je testirala na alkohol te je svaki od njih imao oko 1,4 promila alkohola u krvi.

U večernjim satima, dok su uhićenima donosili večeru, policajci su pokušali probuditi 44-godišnjeg muškarca, no s obzirom na to da nije davao znakove života, odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je samo mogla konstatirati njegovu smrt.

Izdvojeno


Reci što misliš!