VIJESTI / CRNA KRONIKA

ZAVRŠENA KRIMI ISTRAGA

Napadač iz Lasinje (56) bio naoružan kao vojnik pod ratnom spremom! Policija pretražila kuću, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Napadač iz Lasinje (56) bio naoružan kao vojnik pod ratnom spremom! Policija pretražila kuću, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Kako kažu, 56-godišnjaka se sumnjiči da je s namjerom da usmrti 21-godišnjaka u njegovom smjeru ispalio više hitaca iz vatrenog oružja i pritom ga teško ozlijedio.

Karlovačka policija javlja dasu dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenom za pokušaj ubojstva u Lasinji prije tri dana.

Kako kažu, 56-godišnjaka se sumnjiči da je s namjerom da usmrti 21-godišnjaka u njegovom smjeru ispalio više hitaca iz vatrenog oružja i pritom ga teško ozlijedio.

- Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu policijski službenici izvršili su pretragu doma i ostalih prostorija te su od osumnjičenika oduzeli vojnu automatsku pušku, 76 komada streljiva različitog kalibra, tromblonski nastavak za vojnu pušku, spremnik za streljivo i tri komada prigušivača trzaja za vojnu pušku, kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da je zbog sumnje da je muškarac počinio kaznena djela Ubojstvo u pokušaju i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 
- Vezano za pronađeno i izuzeto streljivo i druge predmete protiv 56-godišnjaka također slijedi i podnošenje Optužnog prijedloga nadležnom Općinskom sudu u Karlovcu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, navodi se.

Izdvojeno


Reci što misliš!