VIJESTI / CRNA KRONIKA

TEŽE POSLJEDICE

U dvije prometne nesreće čak 7 ozlijeđenih! U Tušiloviću vozač (34) izletio u zavoju, na Drežniku 56-godišnjak oduzeo prednost

U dvije prometne nesreće čak 7 ozlijeđenih! U Tušiloviću vozač (34) izletio u zavoju, na Drežniku 56-godišnjak oduzeo prednost
Državna cesta D-1 u Tušiloviću

Vozačima starim 34 i 56 godina bit će uručene kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Četiri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koju je jučer na Državnoj cesti D-1 u Tušiloviću izazvao 34-godišnji vozač iz Bosne i Hercegovine, u automobilu njemačkih registracijskih oznaka.

Policija je napravila očevid te izvijestila da je do nesreće došlo u 5.30 sati kad se 34-godišnji vozač nakon izlaska iz zavoja nije kretao sredinom obilježene trake već je skrenuo izvan kolnika i udario u žičano betonsku ogradu, a potom je vozilom udario i u kanal oborinskih voda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U prometnoj nesreći su vozač i putnici - dvoje djece, državljani Hrvatske su lakše ozlijeđeni, dok je 38-godišnja putnica, državljanka Hrvatske, teže ozlijeđena. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Do nesreće s posljedicama po sudionike došlo je i na raskrižju Mostarske i Bakarske ulice u Karlovcu.

- Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 56-godišnjak koji dolaskom na raskrižje nije propustio osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja, a koja se kretala cestom s prednošću prolaska, navodi policija.

Tom prilikom je 56-godišnjak svojim vozilom oduzeo prednost prolaska i udario u vozilo 37-godišnjakinje koje je odbačeno izvan kolnika.

U prometnoj nesreći, 42-godišnji putnik iz njezinog vozila je teško ozlijeđen, dok su 37-godišnja vozačica i 20-godišnja putnica iz vozila zagrebačkih registarskih oznaka lakše ozlijeđene. Protiv 56-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!