VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROMETNA NESREĆA

Na autocesti A-1 kod Josipdola teško ozlijeđen Slovak (41) - zanijelo ga na mokroj cesti pa udario u kamion

Na autocesti A-1 kod Josipdola teško ozlijeđen Slovak (41) - zanijelo ga na mokroj cesti pa udario u kamion
foto ilustracija - arhiva KAportala

Slovački državljanin teško je ozlijeđen te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće, kažu u policiji.

Na autocesti A-1 kod Josipdola jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen slovački državljanin star 41 godinu.

Policija nam javlja da je do nesreće došlo u 13.05 sati kad je Slovak upravljao osobnim automobilom slovačkih nacionalnih oznaka, te je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila uvjetima na cesti, nailaskom na mokri kolnik, izgubio nadzor nad vozilom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uslijed nekontroliranog kretanja, vozilom je udario u priključno vozilo teretnog automobila slavonsko - brodskih registarskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin, a potom i u zaštitnu ogradu. Slovački državljanin teško je ozlijeđen te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće, kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!