VIJESTI / CRNA KRONIKA

NAIVNI LOPOVI

Muškarac i žena (39, 36) provalili u skladište u Hrnetiću pa si pripremili robu za odvoz! Policajci im pripremili "sačekušu" i uhvatili ih na djelu

Muškarac i žena (39, 36) provalili u skladište u Hrnetiću pa si pripremili robu za odvoz! Policajci im pripremili
foto ilustracija

Osumnjičenici su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.


- Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim muškarcem i 36-godišnjom ženom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa, javljaju u policiji.

Naime, dovršenim kriminalističkim istraživanjem muškarca i ženu se sumnjiči da su u razdoblju od jutra 13. rujna do popodneva 14. rujna provalili u skladište trgovačkog društva u gradskoj četvrti Drežnik - Hrnetić  i s više radnih strojeva odsjekli električne kablove koje su kroz prozor skladišta izbacili van.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navečer 14. rujna, kada su se vratili po kablove, uhvatili su ih policijski službenici na mjestu događaja. Bila je to prava policijska "sačekuša", pa su tako ne baš prevješti lopovi i dolijali i privedeni pravdi.

Materijalna šteta je više tisuća eura.

Osumnjičenici su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.

Izdvojeno


Reci što misliš!