U 40 minuta u dvije teške nesreće na autocesti izgubljena dva mlada života, a dvije osobe ozlijeđene

U automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka jučer su na autocesti A-1 oko 14.30 sati smrtno stradali 32-godišnji vozač i njegova 28-godišnja putnica, javlja karlovačka policija. On je, jureći u smjeru Karlovca, na 98. kilometru, po izlasku iz tunela Mala Kapela, uzgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika, udario u zemljani obrov, te se potom nekoliko puta prevrnuo. On i suputnica na mjestu događaja su preminuli. Očevid je policija obavila na mjestu događaja te će izvješće o tome dostaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Nešto ranije, oko 13.50 sati, 17 kilometara dalje prema Karlovcu na istoj autocesti, nedaleko odmorišta Dobra nereću je prouzročio 41-godišnji Slovenac. Krečući se svojim vozilom nije pazio da to čini sredinom prometne trake, pa je udario u ploču za usmjeravanje prometa i branik, nakon čega se prevrnuo na krov.

Tom prilikom dijelovi automobila i ograde udarili su u osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 45-godišnjak. U prometnoj nesreći ozlijeđeni su slovenski državljani, 41-godišnji vozač teško, a 29-godišnja putnica lakše.

Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv 41-godišnjeg vozača bit će proslijeđen obavezni prekršajni nalog.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest