Motociklist na Turnju teško ozlijeđen od udarca u parkirano vozilo, a biciklist u Novom Centru nakon što ga je udario auto

U jučerašnjim dvjema prometnim nesrećama, na Turnju i u Novom Centru, teško su ozlijeđeni vozači motocikla i bicikla.

Motociklist je udario u zaustavljeno vozilo koje je zaobilazio, dok je biciklistu udario automobil čiji mu je vozač oduzeo prednost.

Prva se nesreća dogodila oko 11.40 sati na Turnju.

– Motociklom koprivničkih registracijskih oznaka upravljao je 53-godišnjak krećući se cestom D-1 prema Slunju te je prilikom neopreznog obilaženja udario u zaustavljeno vozilo i pao na kolnik. Vozač motocikla je tom prilikom teško ozlijeđen, a nastala je manja materijalna šteta. Protiv 53-godišnjaka bit će podnesen prekršajni nalog, izvijestila je PU karlovačka.

Druga se prometna nesreća dogodila nešto kasnije, oko 17.30 sati u Novom Centru.

– Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 55-godišnjak krećući se Krležinom ulicom te je prilikom skretanja ulijevo, u ulicu Luščić, oduzeo prednost prolaska i udario bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak. Vozač bicikla je tom prilikom teško ozlijeđen, a materijalna šteta je više tisuća kuna. Protiv 55-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navela je policija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest