Šibenčaninu bi bolje bilo da nije stajao na karlovačkom području – zbog 195 kuna u “medvjedima” prijeti mu godina zatvora

Protiv Šibenčanina S.G.(43) Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu jer je 5. veljače, dva sata nakon ponoći, provalio u restoran Grand u Veljunu, a sat kasnije isto je pokušao učiniti u Draganiću u ugostiteljskom objektu Luna, no, na parkiralištu ga je uhitila policija, kojoj je kasnije sve priznao, i to vrlo detaljno.

Kobne večeri on je Državnom cestom br. 1, kako je ispričao, putovao iz Šibenika prema Zagrebu. Zaustavio se u Veljunu, otišao je do stražnjih vratiju ugostiteljskog objekta, crnim spejem prigušio svjetlost dvije zidne lampe, provalio vrata te iz unutrašnjosti ukrao 195 kuna u apoenima po pet kuna iz aparata za prodaju igračaka.

Putem do Draganića je odbacio lopovske rukavice i sprej, a kad je stigao u Lunu, preskočio je zid visok 1,6 metara pa krenuo u provaljivanje metalnom polugom i odvijačima. Upalila su se svjetla, što ga je uplašilo, pa se dao u bijeg. Na parkiralištu ga je čekao automobil, ali i policijska ophodnja. Tužiteljstvo za njega traži godinu dana zatvorske kazne.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest