Teniski klub Karlovac: Turnir koji se povezuje s koronavirusom je održan dok nije bilo ograničenja javnih okupljanja

Nastavno na objave tekstova vezane uz humanitarni teniski turnir, koji je u Teniskom klubu Karlovac 9. ožujka održao Rotary klub Karlovac, službenu reakciju poslao nam je Teniski klub Karlovac a koju potpisuje predsjednik kluba Tomislav Poljak.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Drage Karlovčanke i Karlovčani,

obraćamo vam se povodom medijskih napisa vezanih uz proširenje virusa Covid-19 u Karlovcu, a koje se uvelike vezuju uz humanitarni teniski turnir koji je u prostorijama našeg kluba organizirao Rotary klub Karlovac.

Naglašavamo da je navedeni turnir održan u ponedjeljak, 9. ožujka 2020., kada na području Karlovačke županije, kao i na području cijele Republike Hrvatske, nije bilo nikakvog ograničenja javnog okupljanja. Prva preporuka ograničenja javnog okupljanja na do 100 ljudi stigla je 12. ožujka 2020., dakle treći dan nakon održavanja humanitarnog turnira za koji smo spomenutoj udruzi ustupili naše klupske prostorije za korištenje.

Teniski klub Karlovac donosio je sve odluke o ograničenju rada, a kasnije i potpunoj obustavi rada kluba te klupskog ugostiteljskog objekta, u skladu s preporukama i zapovijedima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Karlovačke županije te će to nastaviti činiti i u periodu koji je pred nama.

Još jednom pozivamo sve svoje članove i prijatelje da poštuju upute nadležnih tijela kako bismo svi skupa što prije i sa što manje oboljelih prošli kroz ovu pandemiju.”

Sportski pozdrav! Teniski klub Karlovac

TK KARLOVAC reakcija na napise o Rotary turniru 9. ožujka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest