Napokon na redu

Ulica Ivana Grahe, nakon dugogodišnjeg čekanja, dobiva asfalt, odvodnju i javnu rasvjetu – sve će biti gotovo u dva mjeseca

Riječ je o makadamskom dijelu, koji nije bio obuhvaćen prijašnjim uređenjem ulice

– Ovaj dio ulice je jedan od niza projekata na čije se rješenje čekalo godinama i drago mi je što ćemo ga, bez obzira na korona krizu i smanjenje proračuna gotovo za 7 milijuna kuna, realizirati. Gradska uprava je uspjela pronaći financijsko rješenje za realizaciju tog projekta, iznimno bitnog za građane koji ovdje žive i za ovo naselje koje se širi, što je pozitivno za razvoj grada Karlovca. Građani će ovdje dobiti kvalitetnu komunalnu infrastrukturu, okoliš i uređenu cestu za kvalitetniji život. Vjerujem da će izvođač poštivati rokove i da će to vrlo brzo riješiti, izjavio je dogradonačelnik Ivan Mrzljak danas u Ulici Ivana Grahe na Švarči.

Tamo upravo danas počinju radovi na uređenju preostalog dijela ulice, u dužini od 200 metara, a u idućih 60 dana dosadašnji makadam zamijenit će asfalt, prometnica biti široka 5 metara, s napravljenim desnim odvojkom, dugim 54 i širokim 4 metra.

– Uz kolničku konstrukciju bit će riješena i oborinska odvodnja, te postavljena prometna oprema i javna rasvjeta. Ukupna vrijednost radova je 380.000 kuna, izvest će ih Ceste Karlovac, a nadzor obaviti tvrtka Inmark, najavila je pročelnica Ana Trubić Hranilović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest