podrška

PPK novi sponzor NK Karlovac 1919: “Bitno je prepoznati kome je teže nego nama i dati svoj obol”

Predsjednik NK Karlovca 1919 Josip Ribar kazao je kako je PPK prvi sponzor koji je, nakon dugo vremena, prepoznao njihov klub

– Kao društveno odgovorna tvrtka koja djeluje u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, koja će se ovdje i dalje nastaviti razvijati i zapošljavati ljude te očuvati zaposlenost unatoč okolnostima u kojima se svi nalazimo, svjesni smo potrebe da dio svog profita vratimo lokalnoj zajednici, pogotovo kroz ovakve kolektive. U uvjetima društvene neizvjesnosti i nesigurnosti, u ovom novom vremenu kad ne znamo kako će se odvijati sportska i društvena događanja, bitno je prepoznati kome je možda teže nego nama i tome dati svoj obol, izjavio je Igor Miljak, predsjednik Uprave PPK karlovačke mesne industrije, za potpisivanja ugovora o sponzorstvu s NK Karlovac 1919.

Predsjednik Kluba Josip Ribar zahvalio je na ukazanom povjerenju i obećao da će klub u najboljem svjetlu predstavljati Karlovac i PPK kao sponzora.

– Vi ste prvi sponzor koji nakon dugo vremena prepoznaje naš klub. Hvala vam još jednom, kao nekakvoj lokomotivi koja će povući za sobom i ostale, kazao je Ribar.

Miljak je naglasio da impresionira činjenica što u županiji postoji ovakav kolektiv, koji okuplja oko 270-280 igrača svih dobnih kategorija, te da su svjesni važnosti sporta, posebno za mlade.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest