NOVI PUTEVI

Zbog zatvaranja dijela Marmontove, od idućeg tjedna nova regulacija prometa na Dubovcu – vrijedit će do travnja

Dio ulica kojima će se prometovati postaju jednosmjerne...

Radovi na njenoj rekonstrukciji, odnosno, zatvaranje državne ceste D6, Marmontove aleje od Ulice Ruđera Boškovića do Ulice Antuna Nemčića donosi novu regulaciju prometa na Dubovcu. Vrijedit će od ponedjeljka, 7. prosinca, do 5. travnja iduće godine.

– Za vrijeme zatvaranja raskrižja Ulice Ruđera Boškovića i Marmontove aleje promet će se voditi  Supilovom ulicom u Marmontovu aleju, zatim Kupskom te Pivovarskom do Šporerove ulice i povratno na Marmontovu aleju u smjeru Borlina, dok se za drugi smjer kretanja prema centru grada regulacija  ne mijenja i odvija se kao i sada Ulicom Antuna Nemčića, javljaju nam iz gradske uprave.

Nakon puštanja navedenog raskrižja u promet, promet će se preusmjeriti iz Supilove ulice u Ulicu Ruđera Boškovića, zatim ravno preko zone radova u Pivovarsku ulicu, Šporerovom na Marmontovu aleju i dalje u smjeru kretanja prema Borlinu, a za obrnuti smjer regulacija ostaje nepromijenjena odnosno i dalje se odvija Ulicom Antuna Nemčića. Navedena regulacija vrijedi i za korisnike Dječjeg vrtića Dubovac te način pristupa samome objektu, dodaju u Gradu. 

KAportal je prije nekoliko dana pisao o problemima stanara Marmontove koji su redom za obnovu, ali im nije jasno zašto sve to toliko traje i boje se da će još dugo vremena morati trpiti buku, prašinu, blato i raznorazne regulacije prometa. 

Dodaju i da će autobusno stajališta u Marmontovoj aleji 10 biti izmješteno na novu lokaciju Ulica Matije Jurja Šporera 11 za isti smjer prometovanja, odnosno, prema Borlinu.

– Ovom privremenom regulacijom prometa dio Pivovarske i Šporerove ulice će postati jednosmjerne. Građane molimo za poštivanje prometne regulacije i zahvaljujemo na razumijevanju, poručuju iz Grada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest