PRIZNANJE

Karlovac i službeno “Grad za mlade” – među devet je hrvatskih gradova s ovim certifikatom

Gradu Karlovcu dodijeljen je certifikat "Grad za mlade" za razdoblje od 2021. do 2024. godine

Karlovac je i službeno postao “Grad za mlade”: među devet je hrvatskih gradova koji su dobili i formalnu potvrdu svog dosadašnjeg rada s mladima dodjelom ovog certifikata za razdoblje od 2021. do 2024.

– Ovaj uspjeh rezultat je kontinuiranog i kvalitetnog rada za mlade i prema mladima u našem gradu. Certifikat je poticaj da radimo još bolje, kako bi titulu Grada za mlade zadržali i nakon proteka od 3 godine. Tada će se, naime, vršiti nova evaluacija standarda kvalitete lokalnih politika usmjerenih mladima i razina mora biti minimalno ova koju imamo prilikom dobivanja certifikata. Hvala svima koji su zaslužni da Karlovac dobije ovo vrijedno priznanje. Hvala svim udrugama koje rade s mladima i za mlade, jer s njima u partnerstvu smo i ostvarili ovaj uspjeh, poručili su iz Grada.

Certifikat “Grad za mlade” dodjeljuje Udruga gradova u suradnji s partnerima: Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, Mrežom mladih Hrvatske i Savezom Društava Naša djeca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest