IPAK SE KREĆE

Počela gradnja prve hale u Zoni Gornje Mekušje – “Sezonu” otvorila ZRE Katowice, uskoro se očekuju i ostali

Tvrtka će izgraditi servisni centar za unapređivanje usluga u termo i hidroenergetskim objektima, te poslovnu zgradu i zaposliti 50 ljudi

U Poslovnoj zoni Gornje Mekušje danas su počeli prvi radovi na izgradnji poslovnih hala: “sezonu” gradnje otvorila je ZRE Katowice, a uskoro bi joj se trebali pridružiti i drugi poduzetnici, vlasnici parcela.

Tvrtka Zaklady Remontowe Energetyki Katowice (ZRE Katowice)  kupila je zemljište od 4.307 kvadrata za 550.000 kuna. Bavi se proizvodnjom i servisom turbina, strojeva i CNC mašina, te je vlasnik tvornice u Katowicama koja zapošljava oko 1.700 radnika.

U Poslovnoj zoni Gornje Mekušje plan je tvrtke izgraditi Servisni centar za unapređivanje usluga u termo i hidroenergetskim objektima, te poslovnu zgradu ukupne građevinske bruto površine 3.800 m², i zaposliti 50 osoba, poručili su iz Grada.

Od deset parcela, u zoni Gornje Mekušje za prodaju je ostala još samo jedna pa se očekuje da će ova poslovna zona u vlasništvu Grada uskoro biti rasprodana.

– S obzirom na iskazani interes za ulaganje Grad Karlovac pokrenuo je daljnje procese formiranja nove poslovne zone, odnosno, u tijeku je projektiranje prometnice nove karlovačke poslovne zone Selce, poručili su iz Grada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest